Házhozszállítás

Hogyan vásárolj?

A megrendeléshez nincs szükség előzetes regisztrációra.

A termék alatti kosár gombbal dobd kosárba a termékeket, ekkor megjelenik a fejléc kosár ikonja mellett egy tételszámláló. A fejlécben lévő kosár ikonra kattintva tudod ellenőrizni, vagy módosítani a kosarad tartalmát. Innen elindulva lépésenként meg tudod adni a szállítási és fizetési módot, az adataidat és el tudod küldeni a megrendelésed.

Köszönöm, hogy bizalmat szavaztál a nekünk a vásárlásoddal!

A rendelés beérkezéséről rögtön a rendelés után egy automatikus e-mailt fogsz kapni a rendszertől. Amennyiben szükséges, telefonon jelentkezünk és pontosítjuk a termék aktuális árát, a várható szállítási időt.

Szállítási módok

Az alábbi határidők csak a raktáron lévő termékekre vonatkoznak, amennyiben az általad kiválasztott terméket rendelnünk kell, akkor a szállítótól való beérkezés napjától tudjuk vállalni a határidőt, ebben az esetben a rendelés beérkezésekor visszahívunk és előre tájékoztatunk a várható szállítási időpontról.

Ingyenes házhozszállítás

150000.- Ft feletti rendelés esetén

Ezen értékhatár felett automatikusan nullázódik a szállítási költség. Ilyenkor mi fizetjük az általad kiválasztott szállítási mód költségét, kivétel nagyméretű, vagy nehéz (pl. akkumulátor) termékek rendelése esetén, mert ebben az esetben külön ajánlatot fogunk adni a kiszállításra.

Futárszolgálat

1-3 munkanap alatt 2500.- Ft-ért.
A megrendelt termékeket futárszolgálat házhoz szállítja munkanapokon 8 és 17 óra között. Ne feledd, hogy rendeléskor olyan telefonszámot adj meg, ahol szükség esetén a futár el tud érni. Ha bármilyen kérésed vagy a futár munkáját segítő közlendőd van a szállítással kapcsolatban (pl. munkahely neve, más átvevő személy stb.), kérjük, jelezd rendeléskor a megjegyzés mezőben.

Személyes átvétel Cegléden

1-3 munkanap alatt 0.- Ft-ért.
Megrendelt termékeidet, telefonos visszaigazolás után ceglédi üzletünkben is át tudod venni nyitvatartási időben.
Cím: 2700 Cegléd, Várkonyi István u. 49/4.
Nyitvatartás: Hétfő - Péntek: 09:00 - 17:00

Fizetési módok

Webáruházunkban az alábbi fizetési módokat választhatod:

Utánvét

500.- Ft-ért.

A helyszínen átvételkor

0.- Ft-ért.