Női Hegyi Hill 8.1 BB pedelec kerékpár

 • Női Hegyi Hill 8.1 BB pedelec kerékpár
 • Női Hegyi Hill 8.1 BB pedelec kerékpár
 • Női Hegyi Hill 8.1 BB pedelec kerékpár
 • Női Hegyi Hill 8.1 BB pedelec kerékpár
 • Női Hegyi Hill 8.1 BB pedelec kerékpár
 • Női Hegyi Hill 8.1 BB pedelec kerékpár
 • Női Hegyi Hill 8.1 BB pedelec kerékpár
 • Női Hegyi Hill 8.1 BB pedelec kerékpár
TOP
ár/érték
arány
Ft-ot
spórolsz

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat
Cikkszám:
#308-

Ez termék kiváló ÁR/ÉRTÉK aránnyal büszkélkedhet. Azokat a termékeket látjuk el ezzel a jelöléssel, amelyek minőségüket tekintve még a náluk jóval drágább vetélytársaikat is felülmúlják. Ha ilyen terméket választasz, akkor 100%-ig biztos lehetsz benne, hogy a lehető legjobbat választottad a pénzedért.

Női Hegyi Hill 8.1 BB pedelec kerékpár:

MTF Női hegyi elektromos kerékpár nehéz terephez. 27,5 "átmérőjű kerekeken. 17 "és 19" méretekben kapható. Egy feltöltéssel akár 150 km-t is megtesz. Gyönyörű kivitelben készült, amelyet a szebbik nem képviselői mindenképpen értékelni fognak.

BOSCH Performance Line CX villanymotorral rendelkezik. Az akkumulátor teljesen integrálva van a keretbe. Kilenc sebességes Shimano Acera váltó, Shimano BR-MT 400 hidraulikus tárcsafékek vagy SR Suntour XCM 34 RL Boost felfüggesztésű villa 100 mm.

A kényelmes tapadást a Velo VLG markolatok garantálják, és a No Pressure Sport nyereg és a Schwalbe gumiabroncsoknak köszönhetően remek vezetési tulajdonságokat élvezhet.
Az elektromos kerékpárt a Bosch Intuvia kijelzőjén vezérlik, ahol 4 szintű rásegítés közül választhat, beleértve a TURBO módot is.

Váz: aluminium 6061
Motor: Bosch Performance Line CX, 250W/max.500W
Akkumulátor: Bosch PowerTube 500, 13,4 Ah (482 Wh)
Hatótávolság: legfeljebb 150 km
Hátsó váltó: SHIMANO Acera RD-M3000-SGS
Első váltó: nincs
Váltókar: SHIMANO Acera SL-M3000, 9 sebességes
Villa: SR Suntour XCM 34 RL
Fékek: SHIMANO BR-MT400
Kijelző: Bosch Intuvia kijelző, 4 fokozatban állítható teljesítménnyel
Gumik: SCHWALBE Smart Sam 65-584 (27.5*2.60)
Kerék mérete: 27,5 collos
Maximális testsúly: 120 K
Súlya: 22,7 Kg (az akkumulátorral)
BOSCH középső motor
A BOSCH német gyártású villamos motorjai abszolút a legjobb motorok az e-biciklik világában. Kiválóan nagy teljesítményűek és hosszú élettartamúak.
Megtalálhatja őket prémium hegyi, terepjáró és trekking MTF e-biciklinken.
Ezeket a motorokat különösen a sportosan, nagyon aktívan kerékpározók értékelik,bármely terepen, akár a hegyi utakon is probléma nélkül működik, és a megbízhatóság szintje szinte 100%.
A német Bosch márka a kompromisszumok nélküli minőség jele.
Érzetre ez a legkellemesebb elektromos kerékpározást nyújtó motor, mivel a nyomaték széles sebességtartományban van jelen, így a motor erejét és a váltót sem kell olyan sokszor váltogatni.

[html:hosszu]